Onze keuze aan fijne warme buffetten
Traiteur Gerrit in Vilvoorde biedt u diverse warme buffettenaan :
Koude en Warme voorgerechten:
Cocktail met zeevruchten en ananas | 10,92 € |
Opgevulde advocado met krab | 10,43 € |
Tomaat met grijze garnalen | 10,18 € |
Parmahesp met meloen | 10,92 € |
Verassingstaartje met zalmmousse | 11,42 € |
Paupiette van zalm | 11,42 € |
Vissersbord | 12,41 € |
Harmonie van paté uit de vier jaargetijden | 11,42 € |
St.-Jacobsterinne met zijn vissersgarnituur | 11,42 € |
Mousse van kreeft met kalfszwezerikken | 12,41 € |
Verse babyananas opgevuld met een exotische zeevruchten salade | 11,42 € |
½ kreeft op een bedje van groenten | 13,90 € |
½ kreeft thermidor met zeekraaltjes | 13,90 € |
Gerookte eendeborst met primeurgroenten | 14,15 € |
Gegarneerd bord met Parma, Adreense- en gekookte hesp met meloen en rauwkost | 11,42 € |
Kroketten van noordzeegarnalen | 8,94 € |
Toast champignons | 8,94 € |
Gegarneerde solletjes saus Nantua, duchesseaardappelen | 12,41 € |
Opgevulde kwartel op een groentenbedje verzegeld van St.-Jacobsvruchten | 14,89 € |
Tongrandje gevuld met garnalenmousse vergezeld van een bladerdeeggebakje met zalm en zuring | 13,40 € |
Korstgebakje met gevogelte | 8,94 € |
Korstgebakje met zeevruchten | 9,93 € |
Korstgebakje met kalfszwezerikken | 10,92 € |
Zalmtaartje met asperges | 9,93 € |
Scampi's in looksaus | 11,42 € |
Scampi's in tomatensaus | 11,92 € |
Inktvisringen met basilieksaus | 9,93 € |
Paling in 't groen | 12,41 € |
Soepen
Aspergeroomsoep | 2,97 €/persoon |
Champignonroomsoep | 2,97 €/persoon |
Witloofroomsoep | 2,97 €/persoon |
Doriaroomsoep | 2,97 €/persoon |
Tomatensoep + Balletjes | 3,20 €/persoon |
Kipperoomsoep | 2,97 €/persoon |
Bouillon van kip | 2,97 €/persoon |
Consommè Celestine | 3,97 €/persoon |
Noordzeevissoep | 4,96 €/persoon |
Minestrone | 2,97 €/persoon |
Kreeftensoep | 4,96 €/persoon |
Bouillabaisse van kreeft | 5,45 €/persoon |
Hoofdschotels
Vlees
Steak provençale met frieten, salade en tomaat | 12,42 € |
Kalfsblanquette met rijst of duchesaartdappelen en groentekrans | 10,68 € |
Rundgebraad met groentekrans, saus demi-glace en kroketten | 12,41 € |
Varkensgebraad "Orloff" met groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Varkensgebraad met groentekrans en kroketten, saus demi-glace | 10,92 € |
Varkensmedaillon op Brabantse wijze met kroketten en saus Chimay | 10,92 € |
Varkensmedaillon met groentekrans, kroketten en saus Chimay | 11,42 € |
Varkenshaasje in bladerdeed met groentekrans, saus chicon en rösti aardappelen | 13,16 € |
Lamsfilet in bladerdeeg met groentekrans, saus Chimay en rösti aardappelen | 14,39 € |
Kalfszwezerikken met champignonsaus, groentekrans en rösti aardappelen | 15,88 € |
Mandje van bladerdeeg gevuld met zijn groentekrans en lamskoteletten, muntsaus en boulangère aardappelen | 13,16 € |
Lamskroon à l'ancienne met basilieksaus en zijn groentekrans | 13,90 € |
Tournedos op een eilandje met gamba's, saus Marseille en zijn groentekrans | 14,89 € |
Vis
Gegarneerde solletjes, saus Nantua met groentekrans en duchesseaardappelen | 13,16 € |
Lotte met primeurgroenten en bearnaisesaus en rijst | 13,90 € |
Scampi's met looksausje en duchesseaardappelen | 12,41 € |
Inktvis met roomsaus, visgarnituur en duchesseaardappelen | 12,66 € |
Gamba's op een vissersbord met rijst | 13,90 € |
Medaillon van lotte in gezelschap van canelloni met garnalen en rijst | 13,90 € |
Tongrandje gevuld met garnalenmousse vergezeld van een bladerdeeggebakje met zalm en zuring duchesseaardappelen | 13,16 € |
Lotte vergezeld van kalfszwezerikken met saus passe Pierre en pommes pins | 15,39 € |
Wild & Gevogelte
Vol-au-vent met duchesseaardappelen en groentekrans | 9,93 € |
Parelhoen saus Véronique met groentekrans en kroketten | 12,41 € |
Opgevulde kippeborst met pistache, saus Chimay groentekrans en kroketten | 10,68 € |
Eendeborst saus poivre roze met groentekrans en kroketten | 13,90 € |
Kalkoenfilet met champignonsaus, groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Gevulde kipperborst forestière, groentekrans en kroketten saus demi-glace | 10,68 € |
Kalkoenfilet saus asperges, groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Eendeborst vergezeld met kalfszwezerikken, groentekrans en kroketten en saus Nouilly | 15,88 € |
Kipperborst met appelsiensaus, groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Kipperborst met champignonsaus, groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Kalkoenborst op zijn hawaiaans, groentekrans en kroketten | 11,42 € |
Parlehoen met bearnaisesaus, groentekrans en kroketten | 11,92 € |
Exotische kippefilet met zijn groentekrans en aardappelbolletjes | 11,42 € |
Hazerugfilet saus harlelijk, groentekrans en rösti aardappelen | 20,38 € |
Hindefilet, saus Grand Veneur, groentekrans en gratin dauphinois | 20.35 € |
Reebokfilet, saus Fine Champagne, groentekrans en grati dauphinois | 20.35 € |
Everzwijnfilet, saus groseilles, groentekrans en rösti aardappelen | 19.85 € |
Ragout van hinde met groentekrans en kroketten | 18.20 € |
Reeragout St.-Hubert met groentekrans en kroketten | 18.20 € |
Ragout van everzwijn met groentekrans en kroketten | 18.20 € |
Eendegebraad met vijgen, groentekrans, kroketten en appelsiensaus | 13,16 € |
Fazant op Brabantse wijze, saus Grand Veneur, kroketten | 17,90 € |
Nagerechten
Ijstaart | 3,50 €/persoon |
Gebak | 3,50 €/persoon |
Luxe-gebak | 4,72 €/persoon |
Tarte Tatin met vanille-ijsroom en zijn garnituur | 7,45 €/persoon |
Beignet van banaan met saus anglaise | 6,46 €/persoon |
Krokantje van twee chocolades vergezeld van een tulip met sabayon en een garnituur van lychees | 8,20 €/persoon |
Flensjes Comédie Française | 6,96 €/persoon |
Kaassokje met Portosaus en fruitgarnituur | 7,45 €/persoon |
Kaasbordje met fruitgarnituur | 7,95 €/persoon |
Frambozenverleiding met fruitgarnituur | 6,96 €/persoon |
Gegarneerd bord met flan caramel, rijsttaart en chocolademousse | 7,70 €/persoon |
Koffie | 1,20 €/persoon |
Koffie met mignardises | 3,93 €/persoon |
Samengestelde Warme Buffetten
Warme hapjes – Toast champignons – Tomatenroomsoep – Vol au vent met duchesseaardappelen en groentenkrans - Ijstaart of gebak met koffie | 23,83 €/persoon |
Warme hapjes – Opgevulde advocado's met krab – Kippebouillon – Steak provençale met frieten, salade en tomaat – Ijstaart of Gebak met koffie | 25,81 €/persoon |
Warme hapjes – Tomaat en garnaal – Tomatenroomsoep – Kalfsblanquette met rijst en duchesseaardappelen en groentekrans – Ijstaart of Gebak met koffie | 26,55 €/persoon |
Warme hapjes – Parmahesp met meloen – Aspergeroomsoep – Parelhoen sc. Véronique met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 27,29 €/persoon |
Warme hapjes – Verassingstaartje met zalmmousse – Witloofroomsoep – Opgevulde kippeborst met pistache sc. Chimay, groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 29,77 €/persoon |
Warme hapjes – Parmahesp met meloen – Tomatenroomsoep met balletjes – Runds-en varkensgebraad met groentekrans, sc. Chimay en kroketten Ijstaartje of Gebak met koffie | 29,77 €/persoon |
Warme hapjes – Paupiette van zalm – Champignonroomsoep – parelhoen sc. Véronique met groentekrans en aardappelbolletjes – Ijstaart of Gebak met koffie | 31,51 €/persoon |
Warme hapjes – Zeevruchtencocktail op meridiaanse wijze – Tomatenroomsoep – Gegarnerde solletejes sc. Nantua met duchesseaardappelen – Ijstaart of Gebak met koffie | 32,75 €/persoon |
Warme hapjes – Vissersbord – Bouillon van kip – Parelhoen sc. Muscat met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 32,75 €/persoon |
Warme hapjes – Harmonie van paté uit de vier jaargetijen – Witloofroomsoep, eendeborst sc. Poivre roze met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 33,99 €/persoon |
Warme hapjes – ½ kreeft op bedje van groenten – Witloofroomsoep – Eendeborst sc. Harlekijn met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 35,23 €/persoon |
Warme hapjes – Gerookte eendebrost met primeurgroenten – witloofroomsoep – Varkenshaasje in bladerdeeg met groentekrans witloofsaus en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 35,23 €/persoon |
Warme hapjes – ½ kreeft op bedje van groente – Hertoginnenroomsoep – varkensmedaillon in bladerdeeg sc. Chimay met groentekrans en rösti aardappelen – Ijstaart of Gebak met koffie | 35,23 €/persoon |
Warme hapjes – Gegarneerde solletjes sc. Nantua met duchesseaardappelen – Champignonroomsoep – Eendeborst sc. Harlekijn met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 35,23 €/persoon |
Warme hapjes – Vissersbord – Witloofroomsoep – Lamsfilet in bladerdeeg met groentekrans en rösti aardappelen witloofsaus – Ijstaart of Gebak met koffie | 35,23 €/persoon |
Warme hapjes – Garnalencocktail – Kippebouillon – Gegarneerde solletjes sc. bisque, duchesseaardappelen – Sorbet – Varkenshaasje in bladerdeeg sc. Harlekijn met groentekrans en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 41,42 €/persoon |
Warme hapjes – ½ kreeft op bedje van groente – Tomatenroomsoep met balletjes – Gegarneerde solletjes sc. Nantua en duchesseaardappelen – Sorbet – Rosbief en varkenshaasje in bladerdeeg met groentekrans sc. Chimay en kroketten – Ijstaart of Gebak met koffie | 43,90 €/persoon |