Ons maandmenu voor warme middagmalen

Traiteur Gerrit in Vilvoorde biedt u iedere week een wisselend menu met warm middagmaal.

 

Menu OKTOBER 2019 warme maaltijden - 7,50€

 Tijdens de weekends is er de mogelijkheid om Koude schotels of verse maaltijden voor de micro-golf te bekomen , deze worden dan meegeleverd op vrijdag

Hieronder een foto van de koude borden en de micro-golf maaltijden voor tijdens de weekends

 

07/10 : aspergesoep – Gepaneerd varkenslapje + groen boontjes + puree + saus demi-glace - fruitsla

08/10 : parijse soep – Hamburger + schorseneren in roomsaus + natuuraardappelen + bruin saus - sinaasappel

09/10 : gourgettensoep -varkensbrochet + zomergroenten + gesauteerde aardappelen + saus espagnol - youghurt

10/10 : groentensoep – pain de veau + erwten en wortelen + natuuraardappelen + bruin saus – flan

11/10 : parmentiersoep – kabiljauwfilet + prei in roomsaus + natuuraardappelen + mosterdsaus – appel

WEEKENDMENU : MICRO-GOLF

12/10 : Kippesoep : Stoofvlees Bourguignon + wortelen + gebakken aardappelen – gebakje

13/10 : champignonsoep : Kippenburger + spinazie + puree – peer

--------------------------------------------------------------------------------------

14/10 : kervelsoep – pensen + appelspijs + puree – ijsroom

15/10 : boerinnesoep – chippolata + doperwten + natuuraardappelen- banaan

16/10 : erwtensoep – kippebil in jagersaus + natuuraardappelen– chocopap

17/10 : bonensoep - gepaneerde escalope van kalkoen + boterboontjes + natuuraardappelen + bruin saus – frangipan

18/10 : tomatensoep – Fish-stick cornflakes + preistoemp – amico

WEEKENDMENU : MICRO-GOLF

19/10 : bloemkoolsoep : Vol au Vent met champignons + natuuraardappelen – frangipan

20/10 : Lentesoep- Hespenrolletjes met witloof in kaassaus + puree – appel

---------------------------------------------------------------------------------------

21/10 : kippesoep-Boomstammetje+ rode kool + puree + bruin saus-perzik

22/10 : pompoensoep – spieringlapje + witloof + natuuraardappelen + demi-glace saus – peer

23/10 : juliennesoep - balletjes in tomatensaus – puree - rijstpap

24/10 : ajuinsoep – gentse waterzooi + natuuraardappelen – youghurt

25/10 : bretoense soep – visplakjes met amandelen + spinazie in roomsaus natuuraardappelen – cake

WEEKENDMENU : MICRO-GOLF

26/10 : Cressonsoep – ardeense steak + witloof + puree + bruin saus – flan

27/10 : Minestronesoep : Kippehaasjes met fijne groentjes in roomsausje + erwten en wortelen + natuuraardappelen – gebakje

 

 

 

 

 

 

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Bestellen kan online.

Back to Top