ONZE EXQUISE GERECHTEN VOOR DE FEESTPERIODE
Traiteur Gerrit in Vilvoorde kookt voor u tijdens de feestperiode. Dit is ons eindejaarsmenu.
MENUS KERSTMIS EN NIEUWJAAR 2023- 2024
WARME VOORGERECHTEN
Warme Hapjes : Mengeling van warme hapjes ( 6 stuks per persoon ) : 8€
- Grijze Garnaalkroketten 15.50€
- Normandische coquille sint jacques vergezeld van een krokant beursje met gambas 16,80€
- Ravioloni opgevuld met kreeft, nantuasaus vergezeld van tuinbonen, groene aspergepunt en chorizo 17.50€
- Blaaderdeegje Sint-Jakobs, Kabeljauw, Gerookte zalm 15.50€
- scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus 15,50€
- Pannetje van scampi 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel 15,50€
- scampis met looksaus 8 stuks 15,50€
KOUDE VOORGERECHTEN
- Gerookte Hertenfilet met zijn garnituur 22.50€
- Grijze Garnalencoctail 15.50€
- Wildpatèe met zijn garnituur en confituur 15,50€
- carpaccio van rund met parmezaanschilfers en pijnboompitten 17,50€
- meloen met parmaham , mozzarella en vijgen 15,50€
- Gerookte zalm 15,50€
SOEPEN
- Champignonroomsoep 4€/liter
- Aspergeroomsoep 4€/liter
- tomatenvelouté met balletjes 4€/liter
- witloofroomsoep 4€/liter
- Pompoenroomsoep 4€/liter
HOOFDSCHOTELS
- Eendeborst met pepersaus , appeltje met veenbessen en zijn groentenkrans 18,80€
- opgevulde kalkoen met champignonsaus en zijn groentenkrans 18,50€
- Opgevulde Parelhoenfilet op Normandische wijze met zijn groentenkrans 18,95€
- Vol au vent met kalfszwezerikken en zijn groentenkrans 20.50€
- Varkenshaasje met jagersaus en zijn groentenkrans 17,80€
- Hindefilet met wildsaus en zijn groentenkrans 20,50€
- Stoofpotje van hinde met bosbessen en zijn groentenkrans 18.50€
- everzwijnfilet met poivradesaus en zijn groentenkrans 19,85€
- Stoofpotje van everzwijn met zijn groentenkrans 18.50€
- scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus en zijn groentenkrans 18.50€
- scampis met looksaus 8 stuks en zijn groentenkrans 18.50€
- Pannetje van scampis 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel met zijn groentenkrans 18.50€
- Schartongrolletjes en rivierkreeftjes met Bouillabaisse saus en zijn groentenkrans 18.60€
- Zalmfilet met romige schaaldierensaus en zijn groentenkrans 19.50€
- Kabeljauwhaasje met mosselsausje en zijn groentenkrans 19.50€
- Opgevulde zalmvink en gambas met saus à l'armoricaine en zijn groentenkrans 19.75€
Kinderschotels : - Vol au vent met puree : 12.50€
- Balletjes in tomatensaus met puree : 12.50€
HOOFDSCHOTELS ZIJN ALTIJD VOORZIEN VAN KROKETJES , GRATIN DAUPHINOIS OF ROSTI AARDAPPELEN AAN U DE KEUZE!!!!
DESSERTEN
Kaasbordje 15,35€
Dessertbordje met verschillende soorten taart en vers fruit 15,80€
Dessertschaaltje chocolade lovers ( panna cotta van chocolade , hazelnootcremeux, ganache van Dulcey chocolade, quenelle exotique ) : 9.50€
French coffee ( boterdeegcroute, ganache van cappuccinochocolade, mascarponeroom met sinaas, Grand Marnier ) : 11.50€
Jingle Bells ( chocolademousse, mandarijn, cremeux van Petit Beurre-koekjes, melkchocolade ) : 9.50€
Foret - Noire ( chocolade sablé, slagroom-Kirschcremeux, krokante feuilletine, chocolade met opgeklopte room ) : 9.50€
Buchette Lotus ( individuele portie per persoon : speculaas, melkchocolade, peer ) : 9.50€
BUFFETTEN
KOUD EN WARM BUFFET : 35.90€
Koud : roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , parmahesp met meloen , rosbief , kipfilet
Warm : Scampis in tomatensaus , Stoofpotje van everzwijn , Blanquette van Kabeljauw , opgevuld kalkoengebraad met champignonsaus
Gratin Dauphinois
Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla
Sausen : Mayonaise , coctail , tartare
Brood : Piccolo
KOUD BUFFET A : 25,50€
Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Gebakken kippefilet , wildpatée met zijn confituur , gebraden rundsvlees
Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla
Sausen : Mayonaise , coctail , tartare
Brood : Piccolo
KOUD BUFFET B : 28,50€
Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Beenham met asperges , Parmahesp met meloen , Ovengebakken terinne van snoek en rivierkreeftjes , gebraden rundsvlees , opéra van zalm met mascarpone , gevogelte ballotin , wildpatée met uienconfituur
Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla
Sausen : Mayonaise , coctail , tartare
Brood : Piccolo
KOUD BUFFET C : 33,50€
Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , gevogelte ballotin , ovengebakken terinne van Sint Jacobsnoten en langoustines , gebraden rundsvlees , wildpatée met uienconfituur , gebakken kippenfilet , parmahesp met meloen , gerookte makreel ,gerookte zalm , scampis in tomatensaus , Parfait van forel met groene aspergecréme
Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla
Sausen : Mayonaise , coctail , tartare
Brood : Piccolo
FONDUE EN GOURMET : 22.90€
Rundsvlees , varkensvlees , kippenvlees , spekrolletjes , verschillende soorten gehaktballetjes , fondueworstjes
Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer , boontjes , sla
Sausen : Mayonaise , coctail , tartare , currysaus met mandarijntjes , provençaalse saus
Brood : Frans brood
KAASSCHOTEL A : 14,50€
Belgische geitenkaas , saint albray , camenbert , bleu d'auvergne , bouquet de moins
Brood : Frans brood
KAASSCHOTEL B : 16,50€
Boursin , belgische geitenkaas , bleu d'auvergne , brie , bou d'fagne , damme , bouquet de moins , chaumes
Brood : Frans brood
!!! Denk eraan , bestel tijdig !!! Kerstmisavond en kerstdag : TEN LAATSTE BESTELLEN OP MAANDAG 18/12/2023
Nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag : TEN LAATSTE BESTELLEN OP MAANDAG 25/12/2023
Handig : wij geven u verwarm- en serveertips Gratis levering mogenlijk in de nabije omgeving ( 10km ) ,
gelieve eerst telefonisch contact hiervoor op te nemen.