ONZE EXQUISE GERECHTEN VOOR DE FEESTPERIODE

Traiteur Gerrit in Vilvoorde kookt voor u tijdens de feestperiode. Dit is ons eindejaarsmenu.

MENUS KERSTMIS EN NIEUWJAAR 2020- 2021

WARME VOORGERECHTEN

  • Gebakken Sint-jacobsnootjes met romige kreeftensaus en mini paksoi 14,10€
  • Normandische coquille sint jacques vergezeld van een krokant beursje met gambas 14,80€
  • Risotto met langoustinestaart , kokkelvlees en sint-jacobsnoot en een lichte garnaalbisque 14.80€
  • scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus  14,50€
  • Pannetje van scampi 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel 14,50€
  • scampis met looksaus 8 stuks 14,50€
  • Kikkerbilletjes in looksaus 10,80€

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Verse babyananas opgevuld met een exotische zeevruchten salade 14.40€
  • Wildpatèe met zijn garnituur en confituur 13,50€
  • carpaccio van rund met parmezaanschilfers en pijnboompitten 14,50€
  • meloen met parmaham , mozzarella en vijgen 13,50€
  • Gerookte zalm 13,50€
  • Tartaar van Sint-jacobs , appel en selderij vergezeld van gamarineerde tomaat en krokante gamba's 14.50€

SOEPEN

  • Champignonroomsoep 3,50€/liter
  • Aspergeroomsoep 3,50€/liter
  • tomatenvelouté met balletjes 3,50€/liter
  • witloofroomsoep 3,50€/liter
  • Pompoenroomsoep 3.50€/liter

HOOFDSCHOTELS

  • Eendeborst met witloofsaus , appeltje met veenbessen en zijn groentenkrans 16,80€
  • opgevulde kalkoen met champignonsaus en zijn groentenkrans 16,50€
  • Parelhoenfilet op Normandische wijze en zijn groentenkrans 16,95€
  • Confit van kalkoenhammetje met spek , oesterzwammen en champignons met zijn groentenkrans 16,80€
  • Stoofpotje van lams en zijn groentenkrans 17,20€
  • Bourguignon van rundswangetjes en zijn groentenkrans 17,50€
  • Schenkel van Hert met amberbier en speculaas en zijn groentenkrans 17.50€
  • Hindefilet met wildsaus en zijn groentenkrans 20,35€
  • Hindegebraad saus grand veneur met zijn groentenkrans 19.20€
  • Stoofpotje van hinde met bosbessen en zijn groentenkrans 18.20€
  • everzwijnfilet met poivradesaus en zijn groentenkrans 19,85€
  • Everzwijngebraad met peperroomsaus en zijn groentenkrans 18.80€
  • Stoofpotje van everzwijn met zijn groentenkrans 18.20€
  • scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus en zijn groentenkrans 16,85€
  • scampis met looksaus 8 stuks en zijn groentenkrans 16,85€
  • Pannetje van scampis 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel met zijn groentenkrans 16,85€
  • Zeeduivel in een jasje van parmaham vergezeld van gepersilleerde scampis en zijn groentenkrans 18.60€
  • Gegrilde zeetong met primeurgroenten en witte wijnsaus en zijn groentenkrans 18.60€
  • Kabiljauwhaasje met witloof en grijze garnalen , vissausje en zijn groentenkrans 17.50€
  • Blanquette van kabeljauw , sint jacobsnootjes , scampis en mosselen met zijn groentenkrans 17.75€

HOOFDSCHOTELS ZIJN ALTIJD VOORZIEN VAN KROKETJES , GRATIN DAUPHINOIS , POMMES DAUPHINES OF OPGEVULDE AARDAPPEL AAN U DE KEUZE!!!!

DESSERTEN

  • Kaasbordje 12,35€
  • Dessertbordje met verschillende soorten taart en vers fruit 13,80€

BUFFETTEN

KOUD EN WARM BUFFET : 32,90€

Koud roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , parmahesp met meloen , rosbief , kipfilet 

Warm : Scampis in tomatensaus , Schenkel van Hert met amberbier en speculaas , Blanquette van kabeljauw en Sint jacobsnootjes , opgevuld kalkoengebraad met champignonsaus

Krielaardappeltjes uit de oven 

Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen :  Mayonaise , coctail , tartare 

BroodPiccolo

KOUD BUFFET A : 23,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Gebakken kippefilet , wildpatée met zijn confituur , gebraden rundsvlees

Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare

BroodPiccolo

KOUD BUFFET B : 27,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Beenham met asperges , Parmahesp met meloen , gerookte forel , gebraden rundsvlees , gevogelte ballotin met fijne groentjes , sint jacobsterinne , wildpatée met uienconfituur 

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare 

Brood : Piccolo 

 

KOUD BUFFET C : 33,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , Lomo van varkensvlees met zachte kruiden ,Sint Jacobsnootjes gemarineerd met geconfijte tomaat en olijfolie , gebraden rundsvlees , wildpatée met uienconfituur , gebakken kip , parmahesp met meloen , gerookte heilbot , gerookte zalm , scampis in tomatensaus , ½ gekookte kreeft

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare 

BroodPiccolo

FONDUE EN GOURMET : 21,90€

Rundsvlees , varkensvlees , kippenvlees , spekrolletjes , verschillende soorten gehaktballetjes , fondueworstjes 

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer , boontjes , sla 

SausenMayonaise , coctail , tartare , currysaus met mandarijntjes , provençaalse saus 

Brood : Frans brood

HALVE GEGARNEERDE KREEFT : 27,90€

Halve gegarneerde kreeft

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten ,wortelen , knolselder , komkommer , boontjes , sla 

Sausen :  coctailsaus

BroodFrans brood 

KAASSCHOTEL A : 11,45€

Belgische geitenkaas , saint albray , camenbert , bleu d'auvergne , bouquet de moins

Brood : Frans brood

 

KAASSCHOTEL B : 14,45€

Boursin , belgische geitenkaas , bleu d'auvergne , brie , bou d'fagne , damme , bouquet de moins , chaumes

Brood : Frans brood


 !!! Denk eraan , bestel tijdig !!! Kerstmisavond en kerstdag : TEN LAATSTE BESTELLEN OP VRIJDAG 20/12/2016

Nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag :  TEN LAATSTE BESTELLEN OP VRIJDAG 27/12/2016 Handig : wij geven u verwarm- en serveertips Gratis levering mogenlijk in de nabije omgeving ( 10km ) ,

gelieve eerst telefonisch contact hiervoor op te nemen.

Bestel nu

Hier niets invullen!

Copyright © all rights reserved.