ONZE EXQUISE GERECHTEN VOOR DE FEESTPERIODE

Traiteur Gerrit in Vilvoorde kookt voor u tijdens de feestperiode. Dit is ons eindejaarsmenu.

MENUS KERSTMIS EN NIEUWJAAR 2023- 2024

WARME VOORGERECHTEN

Warme Hapjes : Mengeling van warme hapjes ( 6 stuks per persoon ) : 8€

  • Grijze Garnaalkroketten 15.50€
  • Normandische coquille sint jacques vergezeld van een krokant beursje met gambas 16,80€
  • Ravioloni opgevuld met kreeft, nantuasaus vergezeld van tuinbonen, groene aspergepunt en chorizo 17.50€
  • Blaaderdeegje Sint-Jakobs, Kabeljauw, Gerookte zalm 15.50€
  • scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus  15,50€
  • Pannetje van scampi 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel 15,50€
  • scampis met looksaus 8 stuks 15,50€

KOUDE VOORGERECHTEN

  • Gerookte Hertenfilet met zijn garnituur 22.50€
  • Grijze Garnalencoctail 15.50€
  • Wildpatèe met zijn garnituur en confituur 15,50€
  • carpaccio van rund met parmezaanschilfers en pijnboompitten 17,50€
  • meloen met parmaham , mozzarella en vijgen 15,50€
  • Gerookte zalm 15,50€

SOEPEN

  • Champignonroomsoep 4€/liter
  • Aspergeroomsoep 4€/liter
  • tomatenvelouté met balletjes 4€/liter
  • witloofroomsoep 4€/liter
  • Pompoenroomsoep 4€/liter

HOOFDSCHOTELS

  • Eendeborst met pepersaus , appeltje met veenbessen en zijn groentenkrans 18,80€
  • opgevulde kalkoen met champignonsaus en zijn groentenkrans 18,50€
  • Opgevulde Parelhoenfilet op Normandische wijze met zijn groentenkrans 18,95€
  • Vol au vent met kalfszwezerikken en zijn groentenkrans 20.50€
  • Varkenshaasje met jagersaus en zijn groentenkrans 17,80€
  • Hindefilet met wildsaus en zijn groentenkrans 20,50€
  • Stoofpotje van hinde met bosbessen en zijn groentenkrans 18.50€
  • everzwijnfilet met poivradesaus en zijn groentenkrans 19,85€
  • Stoofpotje van everzwijn met zijn groentenkrans 18.50€
  • scampis van de chef 8 stuks met een verfijnde tomatensaus en zijn groentenkrans 18.50€
  • scampis met looksaus 8 stuks en zijn groentenkrans 18.50€
  • Pannetje van scampis 8 stuks met curry en cocosmelk en brunoise van granny smith appel met zijn groentenkrans 18.50€
  • Schartongrolletjes en rivierkreeftjes met Bouillabaisse saus en zijn groentenkrans 18.60€
  • Zalmfilet met romige schaaldierensaus en zijn groentenkrans 19.50€
  • Kabeljauwhaasje met mosselsausje en zijn groentenkrans 19.50€
  • Opgevulde zalmvink en gambas met saus à l'armoricaine en zijn groentenkrans 19.75€

Kinderschotels : - Vol au vent met puree : 12.50€

                         - Balletjes in tomatensaus met puree : 12.50€

HOOFDSCHOTELS ZIJN ALTIJD VOORZIEN VAN KROKETJES , GRATIN DAUPHINOIS OF ROSTI AARDAPPELEN AAN U DE KEUZE!!!!

DESSERTEN

Kaasbordje 15,35€

Dessertbordje met verschillende soorten taart en vers fruit 15,80€

Dessertschaaltje chocolade lovers ( panna cotta van chocolade , hazelnootcremeux, ganache van Dulcey chocolade, quenelle exotique ) : 9.50€


French coffee (  boterdeegcroute, ganache van cappuccinochocolade, mascarponeroom met sinaas, Grand Marnier ) : 11.50€

Jingle Bells ( chocolademousse, mandarijn, cremeux van Petit Beurre-koekjes, melkchocolade ) : 9.50€

Foret - Noire ( chocolade sablé, slagroom-Kirschcremeux, krokante feuilletine, chocolade met opgeklopte room ) : 9.50€

Buchette Lotus ( individuele portie per persoon :  speculaas, melkchocolade, peer ) : 9.50€



BUFFETTEN

KOUD EN WARM BUFFET : 35.90€

Koud roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , parmahesp met meloen , rosbief , kipfilet 

Warm : Scampis in tomatensaus , Stoofpotje van everzwijn , Blanquette van Kabeljauw , opgevuld kalkoengebraad met champignonsaus

Gratin Dauphinois 

Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen :  Mayonaise , coctail , tartare 

BroodPiccolo

KOUD BUFFET A : 25,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Gebakken kippefilet , wildpatée met zijn confituur , gebraden rundsvlees

Cruditées : Aardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare

BroodPiccolo

KOUD BUFFET B : 28,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , perzik met tonijn , Beenham met asperges , Parmahesp met meloen , Ovengebakken terinne van snoek en rivierkreeftjes , gebraden rundsvlees , opéra van zalm met mascarpone , gevogelte ballotin , wildpatée met uienconfituur 

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare 

Brood : Piccolo 

 

KOUD BUFFET C : 33,50€

Koud : Roze zalm , tomaat met garnalen , gevogelte ballotin , ovengebakken terinne van Sint Jacobsnoten en langoustines , gebraden rundsvlees , wildpatée met uienconfituur , gebakken kippenfilet , parmahesp met meloen , gerookte makreel ,gerookte zalm , scampis in tomatensaus , Parfait van forel met groene aspergecréme

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer ,boontjes , sla 

Sausen : Mayonaise , coctail , tartare 

BroodPiccolo

FONDUE EN GOURMET : 22.90€

Rundsvlees , varkensvlees , kippenvlees , spekrolletjes , verschillende soorten gehaktballetjes , fondueworstjes 

CruditéesAardappelsla , exotische rijst , tomaten , wortelen , knolselder , komkommer , boontjes , sla 

SausenMayonaise , coctail , tartare , currysaus met mandarijntjes , provençaalse saus 

Brood : Frans brood

KAASSCHOTEL A : 14,50€

Belgische geitenkaas , saint albray , camenbert , bleu d'auvergne , bouquet de moins

Brood : Frans brood

 

KAASSCHOTEL B : 16,50€

Boursin , belgische geitenkaas , bleu d'auvergne , brie , bou d'fagne , damme , bouquet de moins , chaumes

Brood : Frans brood


 !!! Denk eraan , bestel tijdig !!! Kerstmisavond en kerstdag : TEN LAATSTE BESTELLEN OP MAANDAG 18/12/2023

Nieuwjaarsavond en nieuwjaarsdag :  TEN LAATSTE BESTELLEN OP MAANDAG 25/12/2023

 Handig : wij geven u verwarm- en serveertips Gratis levering mogenlijk in de nabije omgeving ( 10km ) ,

gelieve eerst telefonisch contact hiervoor op te nemen.

Bestel nu

Hier niets invullen!

Copyright © all rights reserved.