Koude & Warme buffetten

KOUD & WARM BUFFET - 35,50 €/PERSOON ( BESTELBAAR VANAF 15 PERSONEN )

KOUD: Roze zalm, tomaat garnaal, perzik met tonijn, parmahesp met meloen, rosbief, kippefilet
WARM: Scampi's in tomatensaus, Opgerolde scharfilet met kreeftensaus, Rundvlees bourguignon, Varkensragout Provençaals en gratin dauphinois
RAUWKOST: Aardappelsla, Exotische rijst, Tomaten, Wortelen, Boontjes, Knolselder, Komkommer, SLa
SAUSEN: Mayonaise, Cocktail, Tartaar
BROOD: Piccolo + Botertje

KOUD EN WARM BUFFET ( ZELF SAMEN TE STELLEN ) BESTELBAAR VANAF 15 PERSONEN

3 koude en 2 warme gerechten : 26.50€
4 koude en 2 warme gerechten : 29.50€
5 koude en 3 warme gerechten : 33.50€
6 koude en 4 warme gerechten : 36.50€
Dit is de lijst van de koude en warme gerechten waaruit u kan kiezen :
Koude gerechten :
- Roze zalm
- tomaat + garnaal
- perzik met tonijn
- parmaham met meloen
- rosbief
- kipfilet
- trio van gerookte vis ( makreel/forel/zalm )
- vitello tonato
De koude gerechten worden geserveerd met aardappelsalade , exotische rijst , tomaten , wortelen , boontjes , knolselder , komkommer en broodassortiment
Warme gerechten :
- scampi's in tomatensaus
- schartongrolletjes met kreeftensaus
- kabeljauwhaasje met witte wijnsaus
- curry van kabeljauw en gamba's
- blanquette van kabeljauw en sint jacobs
- rundvlees bourguignon
- varkensragout provencaals
- varkenshaasje met champignonsaus
- kippenragout op normandische wijze
- kippenragout op baskische wijze
De warme gerechten worden geserveerd met gratin dauphinois

BREUGELAVOND – 29,30 €/PERSOON ( Bestelbaar vanaf 15 personen )

KOUD : Kalfskop met saus , Kip kap met mosterd , Patée met uienconfituur , ardeense salami
Warm : Erwtensoep met broodkorstjes , witte en zwarte pens met appelmoes , gehaktballetjes met kriekjes , Vlaamse stoverij , gemarineerd hammetje met honing
RAUWKOST : Aardappelsla , tomatensalade , groen boontjes met spekjes en vinaigrette , komkommer , knolseldersalade met walnoot en appel , Coleslaw ( salade van witte kool en wortelen )
KAASSCHOTEL : 3 soorten kaas
DESSERT : Rijstpap en boerenvla
SAUSEN : Cocktail Tartaar Mayonaise
BROOD : Piccolo + botertje

ITALIAANS BUFFET - 33.50€/PERSOON ( Bestelbaar vanaf 15 personen )

KOUD : Tomaat-Mozzarella en basiliek ( salade Caprese ) , Carpaccio van rund met parmezaan , Vitello Tonato , Parmaham met meloen
WARM : Lasagne Bolognaise , Vleesballetjes in tomatensaus , Romige Toscaanse scampi's in knoflooksaus , Italiaanse kip Marsala
RAUWKOST : pasta met groene pesto en olijven , pasta met rode pesto en zongedroogde tomaat , komkommersla , gemarineerde olijven
SAUSEN : mayonaise , coctail en tartare
BROOD : Ciabatta en frans brood

GRIEKS BUFFET - 34.50€/PERSOON ( Bestelbaar vanaf 15 personen )

KOUD : Wrap met gerookte zalm en tzatziki , Griekse salade van olijven feta rode ui tomaten en komkommer , Tonijnsalade met ei / kappertjes en rucola , Griekse aardappelsla met appel en koriander
WARM : Stifado ( Griekse rundsstoofpot met tomaat en zilveruitjes ) , Moussaka , Varkensgyros met aardappelen uit de oven , Keftedes ( Griekse gehaktballen in tomatensaus ) , Griekse Kip Orzo , Griekse ovenaardappelen
SAUSEN : Tzatziki , Looksaus en coctail
BROOD : Frans Brood

SPAANS BUFFET - 35.50€/PERSOON ( Bestelbaar vanaf 15 personen )

SOEP : Gazpacho ( Koude tomatensoep met rauwe groenten en Kruiden )
KOUD : Salsa van tomaat , Frisse Koolsalade , Pastasalade met chorizo en tapenade van tomaat , Spaanse aardappelsla ( ensaladilla Rusa ) , Spaanse rijstsalade met kip en sinaasappel
WARM : Paella , Stoofpotje van chorizo en aardappel , Kip op Baskische wijze , Gehaktballetjes in pittige tomatensaus ( Albondigas ) , Gambas in looksaus , Patatas Bravas
SAUSEN : Mayonaise , coctail en tartare
BROOD : Ciabatta en frans Brood

Copyright © all rights reserved.